Sale!

Vimax Canada Izon

RM180.00RM500.00

Fungsi Utama Vimax Canada

  • Besarkan Zakar
  • Panjangkan Zakar
  • Keraskan Zakar
  • Tambah Stamina
  • Kesan Tahan Lama Kurang
  • Sesuai Untuk Lelaki Bujang, Kerana Adik Tak Minta-Minta.
Clear

Produk Vimax Canada yang original mestilah mempunyai Sticker 3D Hologram Dengan Siri Number yang boleh semak ori di website vimax. Dahulunya siri number tidak pernah dipadam, menyebabkan wujudnya vimax tiruan yang buat sticker warna hijau pink dengan siri number sebenar. Kini pihak vimax telah padamkan semua siri number lama dan bagi keluaran terbaru, ori hanya boleh semak 3x. Lepas 3x ia akan jadi tidak original.

Vimax Canada Original Izon

Fungsi Vimax Canada

Bantu tambah saiz zakar. Dalam masa 3 minggu zakar akan mulai mengembang besar dan penambahan yang anda dapat lihat adalah “ISI zakar bertambah yang menyebabkan ia menggemuk“. Akan tetapi walaupun vimax berkesan pada rata – rata yang mencuba, tetapi kesannya cuma 5mm sebulan. Pengambilan vimax untuk saiz, perlu diambil sekurang – kurangnya 3 botol.

Panjangkan Zakar Dengan Vimax Canada + Minyak Lintah

Kesan besar dan panjang adalah sekata kerana isi dalam zakar bertambah. 3 botol biasanya beri 1.5cm pemanjangan. Tetapi terdapat cara untuk dapatkan 1.5cm setiap bulan. Caranya dengan mengurut zakar 15 minit ke 20 minit pada hari ke 20 hingga hari ke 30 makan vimax.

Cara urut adalah dengan membuat urutan jelqing iaitu teknik urut arab sudan yang sudah terkenal ratusan tahun. Ia berkesan untuk “alihkan isi yang menggemuk, kedepan supaya zakar jadi cepat panjang“.

Isi yang menggemuk tadi telah pun dialih menjadi panjang. Ini bermakna zakar yang besar akan jadi kurus balik. Bergantung pada saiz zakar, ada lelaki zakarnya mungkin 5 inci (dah saiz standard asia), tetapi nak tambah seinci dua lagi. 3 botol berkesan untuk beri sehingga 2 inci atau 5cm.

Besarkan Zakar Dengan Vimax Canada + Minyak Lintah

Untuk besarkan zakar, pastikan anda dah dapat panjang dulu. Ini penting sebab jika tak dapat panjang lagi dan dah buat untuk besar. Nanti bila nak buat untuk panjang, anda akan sakit hati sebab isi yang sudah membesar akan menjadi panjang bila diurut. Zakar anda akan jadi kurus balik, atau besar sikit aje dari saiz asal.

Melainkan zakar anda memang dah panjang tetapi kurus. Maka anda tidak perlu lalui situasi nak panjangkan lagi. Sebaliknya hanya fokus cara untuk gemukkan zakar. Seperti yang diberitahu, dengan makan vimax canada sahaja, boleh gemukkan zakar, tetapi hasilnya cuma 5mm sebulan.

Untuk gemukkannya, sebaik – baiknya sapu dengan minyak lintah gunung tok ayah. Minyak lintah ini memang berkesan dengan baik untuk gemukkan zakar. Walaupun cuma sapu dan tidak diurut, zakar anda akan membesar.

Kenapa Perlu Guna Minyak Lintah? Boleh Guna Minyak Lain Tak?

Yep boleh. Namun hasil yang diterima tentulah berbeza – beza. Sebagai contoh, jika guna minyak masak atau baby oil masih boleh digunakan sebagai cara mengurut. Akan tetapi hasil yang diterima akan berbeza kerana kedua minyak ini tiada fungsi mengembangkan urat halus pada zakar. Jadi hasil yang diterima tentulah tidak sehebat yang menggunakan minyak lintah.

Cara Makan Vimax Canada

Sebotol vimax canada mengandung 30 biji dan mesti diambil 30 minit lepas sarapan pagi. Jika makan waktu malam tidak akan berkesan kerana pembinaan isi dalam zakar adalah dengan “Mengembangkan Urat” pada zakar. Namun ada satu urat bersambung pada tapak zakar hingga ke kaki. Waktu malam anda kurang beraktiviti dan cara pembesaran urat apabila anda kerap berjalan dan melakukan aktiviti.

Jika anda jenis banyak duduk, pembesaran kurang berlaku. Kalau siang pergi balik ofis tu, ada keluar makan tengah hari. Jadi anda banyak aktiviti menggunakan kaki. Jika waktu malam terbatas 4-5 sahaja maksimum anda berjaga, selebihnya dihabiskan dengan tidur. Maka proses pembesaran sukar berlaku.

Kesan Sampingan Vimax Canada

Kesan sampingan biasanya jarang berlaku. Akan tetapi bagi lelaki yang berusia 40an keatas, kadang-kala merasa kejang atau urat tarik. Ini disebabkan pada usia sebegini pergerakan kita sudah tidak selasak masa muda. Urat-urat kita lebih banyak relax dan urat menjadi keras. Apabila mengambil produk yang merangsang urat seperti ini, ia menyebabkan kesakitan.

Cara untuk menghindarinya adalah dengan melakukan aktiviti ringan seperti berjalan dan naik turun tangga. Ini akan merangsang penggunaan urat kaki dan sendi. Masalah yang biasa berlaku biasanya pada bawah peha hingga ke betis, kerana vimax akan banyak bertumpu pada kawasan ini.

Pantang Larang Makan Vimax Canada

Pantang larang adalah seperti berikut.

  • Teh, kopi dan minuman bersusu jarakkan 3 jam sebelum dan selepas makan vimax, ia bukan tidak berkesan tetapi ia boleh menimbulkan kesan sampingan seperti loya dan angin.
  • Pakai seluar dalam yang longgar supaya proses pengembangan isi zakar berlaku tanpa sekatan. Jika seluar dalam yang ketat akan sebabkan zakar susah nak besar.
  • Banyakkan minum air masak kerana ia akan detox atau singkirkan kotoran dalam darah melalui kencing. Kalau kurang minum air, toksik ni akan berkumpul dalam darah yang menyebabkan rasa nak demam. Bila banyak minum air, toksik ini akan segera dikeluarkan melalui kencing.
  • Pada musim hujan, anda kurang berasa haus. jadi kurang minum air. Ini adalah waktu yang sering ada komplen tentang kesan pening begitu. Jadi pastikan pada musim hujan juga, anda banyak minum air masak.
  • Pantang larang ini lebih kepada tips untuk mengelakkan berlakunya kesan sampingan vimax canada. Akan tetapi herba yang terkandung didalam vimax canada adalah tidak bersifat kuat.

Vimax Canada ada sedikit tahan lama dan lebih sesuai digunakan oleh orang bujang kerana zakar tidak minta – minta semasa makan vimax. Untuk lelaki berkahwin kurang 45 tahun dan kurang bermasalah tahan lama mereka menyukai vimax. Jika anda mempunyai masalah tahan lama yang teruk, kami suggestkan Bazooka USA yang berkesan hilangkan masalah tahan lama. Manakala orang bujang tidak sesuai makan bazooka usa kerana kesan tahan lama dari Maca dan Tongkat ali menyebabkan rasa panas dan sakit kepala kerana hajat tidak ditunaikan. Bagi lelaki berkahwin, mereka ada isteri tempat tunaikan hajat.

Itu adalah ciri – cirinya vimax canada. Ia lebih digunakan untuk tujuan menambah saiz zakar yang lembut dan selamat. Kesan sampingan diatas bukanlah berlaku pada semua orang. Kebanyakkan mereka menyatakan ia seperti makan supplimet sahaja, tahu-tahu zakar sudah membesar selepas 3 minggu dengan hanya lepak – lepak makan vimax canada.

Weight30 g
Jumlah Botol

1 Botol, 2 Botol, 3 Botol

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.